Sdílet Kuřecí vývar s drožďovými knedlíčky nebo bezlepkovými drožďovými nočky Doba vaření: 255 min Polévky Česká kuchyně Silný kuřecí vývar s restovanou kořenovou zeleninou a drožďovými knedlíčky nebo bezlepkovými drožďovými knedlíčky. Miriam12.8.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Linguine s hříbkovou omáčkou Doba vaření: 35 min Houby Oběd Omáčky Smetanová omáčka z bílých hřibů, kořeněná novým kořením, bobkovým listem a čerstvě mletým pepřem. Miriam16.7.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí vývar se zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta Doba vaření: 320 min Polévky Česká kuchyně Hovězí vývar s pořádnou porcí vařeného hovězího masa a barevnými zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta. Kuba24.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Zeleninové kari s klobáskou Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Rychlé chutné jídlo z brokolice, mrkve, brambor a kvalitní klobásky v tomatové šťávě. Miriam4.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Tomatová polévka s nokem z mascarpone Doba vaření: 25 min Polévky Italská kuchyně Skvělá pikantní polévka z čerstvých rajčat a rajčatového protlaku, zjemněná nokem z mascarpone. Kuba18.3.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Utopenci z uzeného tempehu Slané mlsání Výborný tip nejen pro vegetariány a vegany, když je honí mlsná. Uzený tempeh ve sladkokyselém kořeněném nálevu - á la utopenci :) Miriam18.2.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Ragú z hlívy ústřičné Doba vaření: 40 min Houby Oběd Večeře Vegetariánské ragú ze spousty zeleniny a léčivé hlívy ústřičné. Miriam27.1.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Zeleninový boršč Doba vaření: 55 min Polévky Úžasně výrazná sladkokyselá chuť výživné vegetariánské verze ukrajinského boršče. Miriam23.1.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Nakládané čirůvky – houbové zavináče Doba vaření: 30 min Houby Jedlé dárky Zavařování Česká kuchyně "Zavináče" z čirůvek fialových a dvoubarvých v kořeněném nálevu se spoustou cibule můžou být třeba pikantním občerstvením. Miriam22.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Ukrajinský boršč Doba vaření: 210 min Maso Polévky Bezvadná vydatná a sytá polévka připravená ze tří druhů masa a spousty zeleniny, zjemněná zakysanou smetanou. Miriam12.11.2017 Líbí se 4 Více