Sdílet Trhané hovězí maso Doba vaření: 620 min Maso Dlouhá příprava za tu fantasticou chuť stojí. Miriam21.10.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku s bramborovým pyré Houby Maso Oběd Omáčky Francouzská kuchyně Příprava "boeuf bourguignon" sice zabere dost času, ale odměnou nám vždy je naprostá harmonie chutí, áááách :) Miriam27.9.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Bedlová polévka Doba vaření: 25 min Houby Polévky Polévky typu "dršťková" jsou u nás ve fóru :) Miriam16.9.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Pečený patizon plněný tempehem s rajčatovou omáčkou Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Plněný patizon výborně chutná s bílou bagetkou. Miriam5.9.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Polévka z bílých fazolí Polévky Milujeme fazole v jakékoliv podobě. A tato polévka je prostě úžasná :) Miriam1.9.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Rajčatová polévka s parmazánovými knedlíčky Polévky Italská kuchyně Jako malá jsem rajskou polévku neměla ráda. Mamka jí dělala z protlaku. Ovšem rajská z čerstvých rajčátek, to je jiná!! :P Miriam30.8.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Cuketové matjesy Doba vaření: 30 min Saláty Večeře Tuto osvěžující sladkokyselou chuť cuket fakt miluju. Miriam29.8.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Hovězí vývar s tyrolským knedlíčkem Doba vaření: 310 min Oběd Polévky Rakouská kuchyně Výborný silný vývar z hovězího masa se smaženým tyrolským knedlíčkem ze zrajícího sýra. Miriam17.8.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánská zelňačka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Maďarská kuchyně Zelňačka patří mezi moje nejoblíbenější polévky. Chlapi ji preferují s klobásou, já s tempehem :) Miriam31.7.2017 Líbí se 6 Více
Sdílet Fazolové sádlo se zeleninovými škvarečky Doba vaření: 140 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Svačina Večeře Česká kuchyně Když jsem kdysi dávno odmítala maso, zastesklo se mi po babiččiném sádle se škvarečky, a tak vznikl tento božský recept. Chodili mi ho ujídat i zapřísáhlí masožrouti :D Miriam28.7.2017 Líbí se 1 Více