Sdílet Cuketové zelí s bramborovým knedlíkem a tempehovými výpečky Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Česká kuchyně Tak trochu dietní knedlo zelo, ale naprosto úžasná záležitost. Miriam16.7.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Srnčí kýta se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 165 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Naprosto famózní omáčka, pikantní, sladko kyselá, skvěle ladící k srnčímu masu. Miriam23.4.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Svíčková na smetaně Doba vaření: 180 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Hovězí pečeně na smetaně, alias svíčková, pečená v troubě má naprosto dokonalou chuť. Preferujeme k ní karlovarský knedlík a brusinky. Miriam31.3.2017 Líbí se 12 Více
Sdílet Pomazánka z rybího filé Doba vaření: 30 min Pomazánky a tousty Ryby Slané mlsání Tahle humrovka je moje vzpomínka na dětství. Mamka jí uměla náramně. I když teď už je tahle delikatesa přežitá, své kouzlo neztrácí. Miriam22.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Zelňačka s klobásou Polévky Slovenská kuchyně Milujeme zelňačku. Zahřeje, zasytí a zvedne náladu :) Miriam16.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová polévka z máslové dýně Doba vaření: 45 min Polévky Výborná podzimní zahřívací polévka. Miriam1.2.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Rajská omáčka s masovými koulemi Maso Omáčky Česká kuchyně Výborná rajská omáčka bez zahuštění. Miriam31.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Plněné paprikové lusky s rajskou omáčkou pečené v troubě Maso Oběd Omáčky Pokud omáčku nebudete zahušťovat a jako přílohu zvolíte rýži, bude bezlepková. Miriam31.1.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Rajská polévka z čerstvých rajčat Doba vaření: 30 min Polévky Italská kuchyně Pravidelná konzumace rajčat se doporučuje na čištění krve. Kuba28.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Kulajda se zastřeným vejcem Doba vaření: 45 min Houby Polévky Česká kuchyně Tuhle hutnou voňavou polévku podáváme jako samostatné jídlo. Miriam26.1.2017 Líbí se 4 Více