Sdílet Tilápie s bramborovými růžičkami a hráškem Maso Oběd Ryby Večeře Efektní a moc dobré jídlo. Miriam14.4.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Polévka z medvědího česneku se ztraceným vejcem Doba vaření: 25 min Polévky Úžasně jemná a fresh polévka. Miriam13.4.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Pečená krkovice s máslovými brambory Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Večeře I když častěji dáváme přednost libovému masu, krkovici se nedá upřít její šťavnatost a skvělá chuť. Miriam3.4.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Tempeh na smetaně s pečenými brambory a zeleninovým salátem Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Máme rádi tempeh a jeho jemná verze se šlehačkou a opečenými brambory je prima. Miriam7.3.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Krůtí roláda s pistáciemi Maso Oběd Večeře Výborná roláda, kterou děláme spíš o víkendu, protože její příprava přece jen zabere trošku času. Miriam5.3.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Barevný salát z pečené zeleniny Doba vaření: 1 hodina Saláty Večeře Na teplé pečené zelenině užíjdíme ve všech ročních obdobích :P Miriam4.3.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřové plátky s cibulovou omáčkou a rösti Maso Oběd Večeře Rösti jako příloha mě fakt baví. Jen se musí dát bacha, aby nebyly moc nacucané olejem. Miriam28.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Ředkvičkový krém Polévky Večeře Tohle je naprosto dokonalá jarní polévka. Miriam28.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Křenová krémová polévka s toustíky Polévky Tohle je slušně zahřívací polévka a protáhneme se jí vždy, když cítíme, že nejsme zrovna ve své kůži. Miriam28.2.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Zelňačka podle mojí maminky Polévky Slovenská kuchyně Když jsem bydlel s maminkou na Slovensku, tak jsme měli často hluboko do kapsy, a tak přišlo často vhod něco, co by nám vystačilo na víkend, bylo to dobré a... Michael25.2.2017 Líbí se 9 Více