Sdílet Podzimní pórková polévka Polévky Voňavá pikantní polévka vhodná pro chladné dny. Miriam2.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Škubánky s mákem Oběd Večeře Česká kuchyně Jednoduché jídlo za babku, které se snad nikdy nepřejí. Miriam1.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Marinované kuřecí paličky s bramborovými růžičkami Maso Oběd Večeře Lehké, výborné a efektní jídlo, kterým se zaručeně blýsknete :) Kuba1.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémová česnečka z medvědího česneku s arašídy a bagetkou Doba vaření: 30 min Polévky Medvědí česnek nám po zimě vyčistí tělo a dodá sílu. Miriam29.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřová panenka na rozmarýnu s bramborovou kaší Doba vaření: 1 hodina Maso Oběd Večeře Panenku kupujeme raději u řezníka a z českého chovu. Čím čerstvější, tím lepší. Miriam28.1.2017 Líbí se 9 Více
Sdílet Cuketové krokety se sýrem Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Při vaření sáhneme raději po mladých cuketách. Jsou křehké, jemné a snadno přebírají chuť koření. Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Kulajda se zastřeným vejcem Doba vaření: 45 min Houby Polévky Česká kuchyně Tuhle hutnou voňavou polévku podáváme jako samostatné jídlo. Miriam26.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Musaka s mletým masem a cuketou Doba vaření: 110 min Maso Oběd Večeře Řecká kuchyně Jemná, chuťově vyvážená, variace na musaku. Směs hovězího a vepřového masa a bešamelová omáčka dávají jídlu šťavnatost a zapečený sýr s rajčátky pikantnost. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Vepřová panenka s bramborovými pusinkami a listovým špenátem Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Máte-li radši panenku růžovější, zkraťte jí pobyt v troubě o cca 5 minut. Miriam20.1.2017 Líbí se 6 Více
Sdílet Bramborové rösti Doba vaření: 40 min Přílohy Křupavé placičky ze syrových brambor kořeněné jen čerstvě mletým pepřem a trochou soli. Miriam19.1.2017 Líbí se 5 Více