Sdílet Růžičková kapusta v bešamelu Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Kapustové růžičky s brambory a sušenými rajčaty zapečené v sýrovém bešamelu. Miriam15.2.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Fazolová polévka se zeleninou a klobásou Doba vaření: 140 min Oběd Polévky Večeře Mexická kuchyně Hustá pikantní fazolačka s bramborem, klobásou, červenou paprikou, fazolovými lusky, mrkví a kukuřičí. Miriam14.2.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí roládky s pečenými brambory Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté roládky z krůtích řízků plněné tvrdým sýrem, sušenými rajčaty a bazalkou s pečenými brambory a čerstvým paprikovým salátem. Miriam10.2.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Masové knedlíčky do polévky Doba vaření: 15 min Maso Polévky Česká kuchyně Knedlíčky z mletého hovězího masa se solí, čerstvě mletým pepřem a majoránkou, základ pro rychlou hovězí polévku. Miriam31.1.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Bramborové gnocchi se špenátem vege i maso verze Doba vaření: 70 min Oběd Ryby Večeře Kypré bramborové gnocchi ve smetanově krémovém špenátu s kousky losososa nebo s vařeným vejcem. Miriam30.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Houbovka s krůtím masem Doba vaření: 50 min Houby Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Houbovka ze sušených hřibů s masem z krůtího stehna se smetanou a jasmínovou rýží. Miriam25.1.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Domácí ravioly s ricottou a parmskou šunkou Doba vaření: 65 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Luxusní domácí ravioly plněné krémovou směsí z ricotty a mascarpone, s máslovo sýrovou omáčkou a čerstvou šalvějí. Miriam16.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí nudličky se zeleninou ve smetanovo sýrové omáčce Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Krůtí nudličky se zeleninou a žampióny ve smetanovo sýrové omáčce chutná bezvadně s nasucho opečenými tortilla plackami. Miriam14.1.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Hermelínová pomazánka se šunkou Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Výtečná pomazánka z vyzrálého hermelínu, libové šunky, dijonské hořčice, čerstvého sýra a majolky. Miriam3.1.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Luxusní „křenové“ rolky z bresaoly a ricotty Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Předkrmy Italská kuchyně Luxusní variance na oblíbené křenové rolky. Závitky ze šunky z hovězího masa, plněné ricottou s mascarpone a Gorgonzolou. Miriam29.12.2019 Líbí se 1 Více