Sdílet Pomazánka z červené řepy a křenu Doba vaření: 65 min Pomazánky a tousty Svačina Večeře Česká kuchyně Pikantní pomazánka z pečené červené řepy s křenem a čerstvým sýrem, okořeněná praženým fenyklem a citrónovou šťávou. Miriam17.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Špagetová omeleta Doba vaření: 15 min Oběd Křupavá a přitom vláčná omeleta z přebytečných špaget, výrazného tvrdého sýra, vajec a šlehačky. Miriam4.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Candát s bramborovými muffiny a fazolkami Doba vaření: 50 min Oběd Ryby Večeře Jemné maso candáta s muffiny z brambor, parmazánu a šlehačky, kořeněnými tymiánem a česnekem, s fazolkami na slanině. Miriam2.12.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Naložený hermelín se sušenými rajčaty a rozmarýnou Doba vaření: 20 min Slané mlsání Česká kuchyně Parádní chuťovka, nakládaný hermelín se sušenými rajčaty, cibulí, česnekem a rozmarýnou. Miriam27.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Hermelínová pomazánka Doba vaření: 15 min Pomazánky a tousty Svačina Večeře Jemná smetanová pomazánka z hermelínu, čerstvého sýra, vejce a šalotky, ochucená dijonskou hořčicí. Miriam26.10.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z kořenové zeleniny Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z mrkve, petržele, celeru, kedlubny a červené řepy. Miriam24.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zapečené papriky Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Paprikové lusky plněné mletým vepřovým masem, pečené v rajčatové omáčce, s jasmínovou rýží. Miriam18.10.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Krémová cuketová polévka s bazalkou Doba vaření: 25 min Oběd Polévky Večeře Italská kuchyně Chuťově výrazná krémová cuketová polévka s restovaným česnekem a bazalkou, se sýrovým chipsem. Miriam15.10.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Čirůvky v bešamelu zapečené na bagetkách Doba vaření: 45 min Houby Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Úžasně voňavé jemné bagetky zapečené s houbovým bešamelem. Miriam12.10.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Kotlety na hříbkách s bramborovým knedlíkem Doba vaření: 65 min Houby Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Vepřové kotlety na bílých hříbkách s domácím bramborovým knedlíkem. Miriam27.9.2019 Líbí se 3 Více