Sdílet Houbová sekaná Doba vaření: 75 min Houby Oběd Slané mlsání Večeře Na sekanou je nejlepší použít různé druhy hub, část jich může být klíďo i sušená. Miriam23.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Vege segedín z uzeného tempehu Doba vaření: 35 min Oběd Parádní segedínský guláš z uzeného tempehu a kysaného zelí s houskovými knedlíky. Miriam21.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Houbová paštika Doba vaření: 70 min Houby Pomazánky a tousty Slané mlsání Houbová paštika ze směsi lesních hub, se slzovkou, troškou sojovky a kořeněná jako paštika játrová. Chutná báječně se vším pečivem. Miriam21.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Houbová smaženice Doba vaření: 25 min Houby Česká kuchyně Houbová smaženice z různých druhů jedlých hub smažená na cibuli, česneku a másle, s chlebovými topinkami. Miriam19.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémová „gulášovka“ z bedel Doba vaření: 30 min Houby Oběd Polévky Večeře Výrazná krémová "gulášovka" z bedel a brambor okořeněná uzenou paprikou, česnekem a majoránkou. Miriam17.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Uzený tempeh na žampiónech Doba vaření: 25 min Houby Oběd Večeře Skvělá bleskurychlá vegetariánská "houbovka" z uzeného tempehu, krémových žampiónů a šlehačky. Miriam13.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Brokolicový nákyp s bramborami Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Parádní nákyp z brokolice, brambor, šunky a rajčátek, zapečený pod zlatavým čedarem. Miriam12.8.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Těstoviny s lososem Doba vaření: 15 min Ryby Těstoviny Bleskurychlé těstoviny se smetanou omáčkou s uzeným lososem, koprem a tvrdým sýrem parmazánového typu. Miriam10.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Fazolové karbanátky Doba vaření: 120 min Oběd Večeře Výborně vychucené karbanátky z červených fazolí, ječných krup a cukety, ochucené majoránkou, lahůdkovým droždím a muškátovým oříškem. Miriam2.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Bavorské klobásky se žampióny Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Výborná restovaná zemitá směs bavorských klobásek, česneku, šalvěje a žampiónů Portobello. Kuba13.7.2019 Líbí se 1 Více