Sdílet Omáčka Bolognese Doba vaření: 160 min Maso Oběd Omáčky Večeře Italská kuchyně Boloňská omáčka má možná stovky různých způsobů. U nás frčí tahle a prý je nejlepší na světě :P Miriam12.3.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Kapustová polévka s uzeným masem Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Výživná polévka z brambor, kapusty a uzeného masa, zjemněná zakysanou smetanou. Miriam21.2.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí nudličky se zeleninou na kari Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Krůtí nudličky s brokolicí, červenou paprikou a rajčaty na kari, s kokosovou omáčkou a jasmínovou rýží. Miriam9.2.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Jednoduché trhané vepřové maso Doba vaření: 310 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté trhané maso s domácím kvasovým chlebem a zeleninou. Miriam27.1.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí nudličky se zeleninou a kokosovým mlékem Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Jemná kokosová omáčka s krůtími kousky, mrkví, pórkem a hráškem, s jasmínovou rýží. Miriam23.1.2022 Líbí se 2 Více
Sdílet Parmazánová pomazánka Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Výtečná pomazánka z jemně strouhaného parmazánu, čerstvého sýra a majonézy, ochucená česnekem. Miriam17.1.2022 Líbí se 3 Více
Sdílet Slaný štrůdl se špenátem a lososem Doba vaření: 55 min Oběd Ryby Slané mlsání Večeře Parádní slaný štrůdl s lososem, špenátem a bešamelem máme nejradši hned po upečení, když je ještě křupavý a uvnitř vláčný. Miriam15.1.2022 Líbí se 4 Více
Sdílet Nakládaný hermelín Doba vaření: 30 min Jedlé dárky Slané mlsání Parádní pohoštění třeba na oslavu, hermelín s cibulí, divokým kořením a paprikou, naložený ve slunečnicovém oleji. Miriam30.12.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánská směs z tempehu a žampiónů Doba vaření: 30 min Oběd Večeře Výborná lehce pikantní směs z uzeného tempehu, žampiónů a rajčat, s kokosovým mlékem. Miriam1.12.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Toustíky se sýrem a sušenými rajčaty Doba vaření: 30 min Večeře Zespodu křupavé a zvrchu krémové toustíky s pomazánkou ze sýra a sušených rajčat. Miriam1.12.2021 Líbí se 1 Více