Sdílet Bílé fazole s kořeněnou tomatovou omáčkou Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Parádní výživné jídlo připravené z velkých bílých fazolí, rajčat, rajčatového pyré, salsiccii a pancetty můžeme podávat i bez přílohy. Miriam12.2.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Špagety se sýrovou omáčkou Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Sýrovo-smetanové těstoviny z parmazánu a pecorina, s omamnou vůní orestovaného česneku, jsou hotové v cuku letu. Miriam7.1.2018 Líbí se 14 Více
Sdílet Nakládané čirůvky – houbové zavináče Doba vaření: 30 min Houby Jedlé dárky Zavařování Česká kuchyně "Zavináče" z čirůvek fialových a dvoubarvých v kořeněném nálevu se spoustou cibule můžou být třeba pikantním občerstvením. Miriam22.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Trhané hovězí maso Doba vaření: 620 min Maso Dlouhá příprava za tu fantasticou chuť stojí. Miriam21.10.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Krůtí závitky s ořechy a sušenými meruňkami Maso Oběd Večeře Krůtí závitky se sladkou krémovou náplní a ořechy nás doslova okouzlily. Miriam14.9.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Kuřecí kousky v pomerančové marinádě Maso Oběd Večeře Pikantní, voňavé, sladkokyselé, prostě skvělé :) Miriam6.9.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Asijský okurkový salát Doba vaření: 10 min Saláty Ásie Osvěžující okurkový salát s asijským šmrncem výborně doplnil grilované maso. Miriam3.9.2017 Líbí se 0 Více