Sdílet Tempeh s hlívou ústřičnou Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Rychle orestovaný uzený tempeh s hlívou ústřičnou a opečenými plátky cukety. Kořeněný chilli kořením a tmavou sojovou omáčkou. Miriam18.8.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Trhané kuřecí maso se salátem Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté, chuťově výrazné trhané kuřecí maso chutná báječně se zeleninovým salátem, ale i v tortilách nebo burgrech. Miriam3.8.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Karbanátky z červené řepy Doba vaření: 95 min Oběd Večeře Karbanátky nebo i hamburgry z červené řepy a krup, zahuštěné ovesnými vločkami a okořeněné římským kmínem, chilli a mátou. Miriam30.7.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Kuřecí kung pao Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Ásie Voňavé a šťavnaté kuřecí kousky v sladkokyselé omáčce se zeleninou a arašídy výborně doplní jasmínová rýže. Miriam25.5.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Špenátové lívance Doba vaření: 30 min Večeře Fantastické bezlepkové lívanečky ze špenátu a tvrdého sýra, zdobené mozzarellou a míchanými vajíčky. Miriam23.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Omeleta s kopřivami Doba vaření: 20 min Svačina Večeře Lehce pikantní omeleta z čerstvých vajíček s pořádnou náloží mladých kopřivových lístků a trochy chilli koření. Miriam29.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Slaný jarní cheesecake Doba vaření: 40 min Slané mlsání Lahodný a velmi efektní jarní slaný cheesecake s korpusem z toustového chleba a jemnou sýrovo-bylinkovou náplní, ozdobený cherry rajčátky a pistáciemi. Miriam23.3.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Tomatová polévka s nokem z mascarpone Doba vaření: 25 min Polévky Italská kuchyně Skvělá pikantní polévka z čerstvých rajčat a rajčatového protlaku, zjemněná nokem z mascarpone. Kuba18.3.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Pappardelle s kuřecím masem a tomatovou omáčkou Doba vaření: 30 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Bleskurychlá příprava skvělých širokých nudlí s nudličkami kuřecího masa, rajčatovým pyré, mozzarellou a parmazánem. Kuba13.3.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Hermelín v županu Doba vaření: 30 min Slané mlsání Večeře Úžasně zajímavá chuť rozpečeného hermelínu se švestkovou marmeládou, trošku pikantní a s křupavým těstem se sezamovými semínky. Miriam7.3.2018 Líbí se 3 Více