Sdílet Kmínový chléb z droždí Pečivo Česká kuchyně Bydlíme na vesnici, takže pečení chleba a pečiva se stalo naší běžnou činností :) Miriam30.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Domácí bagetky Pečivo Francouzská kuchyně Není nad to, pochutnat si na domácím pečivu. Miriam29.1.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Trhací slaný koláč z kynutého těsta Maso Pečivo Slané mlsání Večeře Kynuté těsto vzniklo náhodou, když jeden egyptský pekař zapomněl kousek těsta někde v koutě a ono tam zkvasilo. Zkusil upéct placku a ta chutnala a voněla líp než nekynutá. Miriam29.1.2017 Líbí se 15 Více
Sdílet Babiččiny lívance s borůvkami Sladké mlsání Česká kuchyně Trošku kalorická bomba, takže radši si jí dopřejeme spíš dopoledne :P Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Tvarohový koláč s borůvkami Doba vaření: 1 hodina Sladké mlsání Vždy se říkalo, že borůvky jsou dobré na oči. Teď přišli vědci ještě se zjištěním, že úžasné účinky mají i na lidský mozek. Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Karamelový cheesecake s griliášem Sladké mlsání Lahodný karamelový dortík s křupavým griliášem a osvěžující pikantní mochyní. Miriam27.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Cuketové krokety se sýrem Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Při vaření sáhneme raději po mladých cuketách. Jsou křehké, jemné a snadno přebírají chuť koření. Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Kulajda se zastřeným vejcem Doba vaření: 45 min Houby Polévky Česká kuchyně Tuhle hutnou voňavou polévku podáváme jako samostatné jídlo. Miriam26.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Buchty s mákem a švestkami Doba vaření: 1,5 hodiny Sladké mlsání Česká kuchyně Mohlo by se zdát, že švestky jsou čistě česká záležitost, tak moc jsou spojené s naší kuchyní. Původně ale pocházejí z Kavkazu. Miriam26.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Trhací rozmarýnový chlebík Doba vaření: 115 min Pečivo Voňavý trhací chlebík z kynutého těsta se sýrem, česnekem a rozmarýnou Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více