Sdílet Sushi Doba vaření: 1 hodina Oběd Večeře Ásie Rolky můžete naplnit dle vlastní chuti a vytvořit si originální pochoutku. Miriam25.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Škvarkové placky Maso Pečivo Česká kuchyně Dokonalé k pivu nebo vínu. Miriam24.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Chlebové „párty“ muffiny Doba vaření: 95 min Pečivo Předkrmy Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Tyto chlebové párty muffiny nejenže skvěle vypadají, ale zároveň dokáží ukojit roztodivné chutě vašich hostů. Michael22.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Kořeněná špendlíková marmeláda Sladké mlsání Snídaně Svačina Zavařování Výborná marmeláda, která chutná úžasně s křupavou francouzskou bagetkou. Miriam19.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní cuketová směs na všestranné využití Doba vaření: 2 hodiny Slané mlsání Večeře Kouzlem této směsi je, že zelenina je krájená na různé tvary. Miriam19.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Polévka ze zelených fazolek Doba vaření: 40 min Polévky Báječná krémová polévka ze zelených fazolek, brambor a šlehačky, se ztraceným vejcem. Miriam17.1.2017 Líbí se 18 Více
Sdílet Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborových knedlíkem Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Kachní maso je nejkaloričtější ze všech drůbežích mas. Vylepšit to můžeme odstraněním kůže. Miriam14.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Pomalu pečený bůček se zelím a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 4 hodiny Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Vepřový bůček má vysokou energetickou hodnotu, takže si ho užijeme radši jen občas. Miriam8.1.2017 Líbí se 11 Více
Sdílet Domácí pšenično-žitný chléb z droždí Doba vaření: 115 min Pečivo Česká kuchyně Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky, zadělávaný ze sušeného droždí. Miriam26.11.2016 Líbí se 31 Více
Sdílet Třešňová marmeláda s limetou a chilli Doba vaření: 45 min Zavařování Pikantní marmeláda z třešní a chilli papričky je pěkná divoška, která chutná skvěle na čerstvém pečivu s máslem. Miriam9.9.2016 Líbí se 0 Více