Sdílet Ciabatty Doba vaření: 1,5 hodiny Pečivo Italská kuchyně Správna ciabatta by měla mít křupavou kůrku, ale pokud máte rádi měkčí, na posledních 5 minut pečení přidejte do trouby plecháček s teplou vodou. Miriam20.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Hummus s pita chlebem Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Ásie Hummus, pomazánka z cizrny, sezamové pasty, česneku a olivového oleje, chutná bezvadně s pita chlebem, ale i jako dip k čerstvé zelenině. Miriam18.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Meruňková marmeláda s mandlemi Zavařování Meruňky jsou moje nejoblíbenější ovoce. Můžu je ve všech podobách. Miriam14.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Ostružinový sirup Jedlé dárky Nápoje Zavařování Na zimu se zásobíme sirupy z bylinek a ovoce. Miriam13.2.2017 Líbí se 20 Více
Sdílet Buchty s mákem Doba vaření: 60 min Slané mlsání Česká kuchyně Kynuté buchty z hladké mouky s makovou náplní. Nádivka je připravená zastudena z mletého máku a strouhaného jablíčka. Miriam13.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Kandovaná dýně Hokaidó Jedlé dárky Zavařování Ač jsem se radovala, že máme kandované ovoce na vánoční pečení, slupli jsme to za necelé 4 dny :). Miriam13.2.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Vegetariánské „špekové“ knedlíky s cuketovým zelím Oběd Večeře Moc nám chutná cuketové zelí. A se "špekovými" knedlíky s tempehem je to prostě parádička :P Miriam13.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Ostružinová marmeláda Zavařování Zavařovala jsem už jako malá holka s babičkou. Párkrát se nám, z nepochopitelných důvodů, zpracovaná úroda zkazila, tak marmelády dělám už jen s Gelfixem. Miriam10.2.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Žitno-pšeničný chléb Doba vaření: 2 hodiny 15 min Pečivo No, není fajn, když si doma upečete tenhle super snadný chleba a víte, co v něm máte? :P Miriam8.2.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Hamburger s domácími bulkami a karamelizovanou cibulí Maso Oběd Večeře Americká kuchyně Příprava na moje poměry trošku zdlouhavá, ale občas splním chlapská přání a do hamburgerů se pustím. Miriam7.2.2017 Líbí se 20 Více