Sdílet Vepřové maso na pivu Doba vaření: 110 minMasoOběd Česká kuchyně Nesmrtelná česká klasika, pečené vepřové maso se zelím a karlovarským knedlíkem. Miriam11.10.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Karlovarský knedlík Doba vaření: 50 minPřílohy Česká kuchyně Efektní karlovarské knedlíky z bílého pečiva, vajec, mléka, másla a hrubé mouky, se zelenou petrželkou. Miriam11.10.2020 Líbí se 9 Více
Sdílet Zelný salát s paprikou a rajčátky Doba vaření: 15 minSaláty Salát z čerstvého hlávkového zelí s červenou paprikou a cherry rajčátky, se sladkokyselou zálivkou. Miriam11.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Maďarské minikarbanátky Doba vaření: 70 minMasoObědVečeře Maďarská kuchyně Rychlé maďarské karbanátky s paprikou a chilli omáčkou, s pečenými brambory. Miriam8.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Luxusní „křenové“ rolky z bresaoly a ricotty Doba vaření: 20 minPomazánky a toustyPředkrmy Italská kuchyně Luxusní variance na oblíbené křenové rolky. Závitky ze šunky z hovězího masa, plněné ricottou s mascarpone a Gorgonzolou. Miriam29.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní tapenáda z červených paprik s houbovými karbanátky Doba vaření: 95 minHoubyObědVečeře Voňavé karbanátky z hříbků, listů červené řepy a ječných krup, s pikantní tapenádou z pečených červených paprik, lilku a Red Cayenne omáčkou. Miriam28.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Pórková krémová polévka Doba vaření: 30 minObědPolévkyVečeře Lahodná krémová polévka z pórku a kurkumy, zjemněná kokosovéhým mlékem, s křupavými kešu oříšky. Miriam22.7.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Vegetariánská velikonoční nádivka Doba vaření: 75 minObědVečeře Česká kuchyně Parádní šťavnatá vegetariánská nádivka s uzeným tempehem, mandlemi a pořádnou dávkou kopřiv, medvědího česneku, libečku a petrželky. Miriam19.4.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Pečená kachní stehna Doba vaření: 370 minMasoOběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, dozlatova vypečená kachní stehna s karlovarským knedlíkem, červeným sterilovaným a bílým kysaným zelím. Miriam25.11.2018 Líbí se 14 Více
Sdílet Pečená husí prsa se zelím a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 220 minMasoOběd Česká kuchyně Šťavnatá husí prsa s křupavou kůrkou, pečená s jablíčkem a šalvějí, s červeným zelím a nadýchaným karlovarským knedlíkem. Miriam10.11.2018 Líbí se 0 Více