Sdílet Rajská polévka z čerstvých rajčat Doba vaření: 30 min Polévky Italská kuchyně Pravidelná konzumace rajčat se doporučuje na čištění krve. Kuba28.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Sekaná roláda ve slaninovém kabátku Maso Oběd Česká kuchyně Sekaná bývala kdysi luxusní jídlo. Maso, nejčastěji kýta a svíčková, se nemlelo, ale ručně sekalo. Odtud pochází její název. Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Cuketové krokety se sýrem Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Při vaření sáhneme raději po mladých cuketách. Jsou křehké, jemné a snadno přebírají chuť koření. Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Zapečené žampióny s ořechy Doba vaření: 30 min Houby Předkrmy Večeře Žampióny mají schopnost účinně chránit kůži před UV zářením, a tak jsou úžasnou potravinou na léto. Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí medailonky s batátovými chipsy a máslovou zeleninou Doba vaření: 4 hodina Maso Oběd Máte-li v plánu zhubnout a vybavit svoji postavu svaly, krůtí maso je správná volba. Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Lososový koláč s cuketou a mascarpone Maso Ryby Slané mlsání Večeře Jako za mnoha jinými objevy, i za vznikem listového těsta stojí náhoda. Mladý francouzský tovaryš, který recept vymyslel, si byl svého objevu dobře vědom a držel jazyk za zuby. Odjel... Miriam26.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Španělský ptáček Doba vaření: 120 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Pomazánka z uzeného lososa Doba vaření: 15 min Maso Pomazánky a tousty Ryby Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Divoce žijící losos patří mezi nejzdravější potraviny světa. Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Smažené jarní závitky Maso Oběd Předkrmy Saláty Večeře Ásie Smažené jarní závitky plněné vepřovým mletým masem, hlávkovým zelím a mrkví namáčené do pikantní omáčky chutnají báječně. Miriam22.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřová panenka s bramborovými pusinkami a listovým špenátem Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Máte-li radši panenku růžovější, zkraťte jí pobyt v troubě o cca 5 minut. Miriam20.1.2017 Líbí se 6 Více