Sdílet Hovězí guláš Doba vaření: 140 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Správný guláš chutná ještě líp druhý den, když se rozleží. Miriam20.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborové rösti Doba vaření: 40 min Přílohy Křupavé placičky ze syrových brambor kořeněné jen čerstvě mletým pepřem a trochou soli. Miriam19.1.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Vegetariánské karbanátky z tofu a tempehu Doba vaření: 35 min Oběd Tyhle karbanátky můžete bez obav nabídnout i milovníkům masa. Miriam19.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní cuketová směs na všestranné využití Doba vaření: 2 hodiny Slané mlsání Večeře Kouzlem této směsi je, že zelenina je krájená na různé tvary. Miriam19.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Pečená zelenina se ztraceným vejcem Doba vaření: 70 min Saláty Večeře Na zastřená vejce používáme co možná nejčerstvější vejce. Miriam19.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Cuketová roláda s náplní ze sušených rajčat Doba vaření: 90 min Oběd Předkrmy Slané mlsání Večeře Vybíráme mladé křehké cukety s měkkou dužinou, do max. 25 cm délky. Miriam18.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Masové koule s rajčatovou šťávou Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Omáčky Večeře Italská kuchyně Budete-li pěstovat rozmarýn na zahrádce nebo na balkoně, na zimu se musí přestěhovat do chladné místnosti. Miriam17.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Dýňové krokety Přílohy Slané mlsání Pokud má Hokaidó dýně hezkou slupku, tak se neloupe. Miriam17.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborové placky Doba vaření: 45 min Přílohy Večeře Česká kuchyně Máme rádi placky se špenátem. Můj děda je miloval s marmeládou a bramborovou polévkou :) Miriam17.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Dýňové gnocchi se šalvějí Doba vaření: 1 hodina Oběd Večeře Dýně Hokaidó jsou super podzimní a zimní zeleninou. Miriam16.1.2017 Líbí se 3 Více