Sdílet Zeleninové kari s klobáskou Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Rychlé chutné jídlo z brokolice, mrkve, brambor a kvalitní klobásky v tomatové šťávě. Miriam4.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Smažené mrkvové špagety s dipem z medvědího česneku Doba vaření: 20 min Slané mlsání Netradiční chuťovka pro posezení se sklenkou vína. Smažené mrkvové špagety s dipem ze zakysané smetany a medvědího česneku. Kuba30.4.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Pečená mladá mrkev s arašídovým dipem Doba vaření: 25 min Večeře Neuvěřitelně skvělá chuť pečené mrkve namáčené v pikantním dresingu z arašídového másla, sojové omáčky, limetové šťávy, medu a zázvoru. Kuba16.4.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Mrkvový salát s brusinkami a dýňovými semínky Doba vaření: 15 min Saláty Osvěžující zdravý salát neodolatelné chuti, připravený z nahrubo nastrouhané mrkve, dýňových semínek a brusinek, s citrónovou zálivkou. Miriam11.4.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Jehněčí kotletky v mátové krustě s mrkvovým pyré Doba vaření: 60 min Maso Šťavnaté jehněčí maso pečené v křupavé svěží krustě chutná báječně s jemným mrkvovým pyré. Miriam27.3.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninové aglio olio Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Megarychlé a výživné jídlo z nudliček čerstvé zeleniny s orestovaným česnekem, bazalkou a pikantní chilli papričkou, posypané konopným semínkem. Miriam21.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Vegetariánské rizoto Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Vegetariánská verze paprikového "školního" rizota s Ďobáčky a pořádnou porcí barevné zeleniny. Miriam16.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Risotto se salsicciou Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Ůžasné italské krémové risotto z rýže Carnaroli připravené s italskou klobáskou salsicciou, řapíkatým celerem a mrkví. Miriam19.2.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Italská polévka se salsicciou a kapustou Doba vaření: 40 min Polévky Italská kuchyně Italská rajčatová polévka se salsicciou, kapustou a tortellinami je vynikající a hlavně výživná. Vystačí klidně jako hlavní jídlo. Kuba8.2.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Pečené kuřátko se zelím z růžičkové kapusty Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté francouzské baby kuřátko pečené s pancettou a rozmarýnou, podávané na zelí z růžičkové kapusty. Trváte-li na příloze, zkuste bramborové gnocchi nebo knedlíky. Kuba7.2.2018 Líbí se 0 Více