Sdílet Vaječná tlačenka – mufinky Doba vaření: 70 min Slané mlsání Svačina Večeře Česká kuchyně Tradiční vaječná tlačenka z vařené zeleniny, kyselých okurek, čerstvé kapie, hrášku vajec, majolky a agaru. Miriam6.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Naložený hermelín se sušenými rajčaty a rozmarýnou Doba vaření: 20 min Slané mlsání Česká kuchyně Parádní chuťovka, nakládaný hermelín se sušenými rajčaty, cibulí, česnekem a rozmarýnou. Miriam27.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z kořenové zeleniny Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z mrkve, petržele, celeru, kedlubny a červené řepy. Miriam24.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zapečené papriky Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Paprikové lusky plněné mletým vepřovým masem, pečené v rajčatové omáčce, s jasmínovou rýží. Miriam18.10.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Vege segedín z uzeného tempehu Doba vaření: 35 min Oběd Parádní segedínský guláš z uzeného tempehu a kysaného zelí s houskovými knedlíky. Miriam21.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Hlívové ragú Doba vaření: 60 min Houby Oběd Večeře Chuťově výrazné ragú s hlívou ústřičnou, mrkví, celerem, hráškem a se sušenými a čerstvými rajčaty, s bramborovými knedlíky. Miriam14.5.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Plněné papriky Doba vaření: 70 min Oběd Omáčky Česká kuchyně Výborná rajská omáčka bez lepku s lusky plněnými mletým masem a rýží, připravená se zkaramelizovaným cukrem a bílým vínem. Miriam5.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémový boršč Doba vaření: 40 min Polévky Výtečná krémová polévka z mrkve, petržele, celeru a červené řepy, ozdobená kysaným zelím a smetanou. Miriam23.1.2019 Líbí se 1 Více