Sdílet Rybí filet s pikantní salsou Doba vaření: 30 min Ryby Lehký fitness recept z plátku bílé ryby s pikantní salsou z manga, rajčat, okurky, červené cibule s koriandrem, chilli papričkou a limetovou šťávou. Miriam5.4.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Saltimbocca s hráškovým pyré Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Saltimbocca jsou plátky z jemného telecího masa s lístky šalvěje, obalené v šunce prosciutto a zprudka opečené. Skvěle chutnají s hráškovým pyré. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Ptáčci z kynutého těsta Doba vaření: 90 min Pečivo Slané mlsání Vtipné pečivo z kynutého těsta ve tvaru ptáčků můžeme plnit oblíbenou pomazánkou nebo podávat jako pečivo k salátu. Miriam24.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Cuketové pusinky se salátem Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Prima jemné pusinky z cukety, parmazánu a spousty bylinek, ochucené oreganem a česnekem, podáváme se salátem a oblíbeným dipem. Miriam22.3.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Zeleninové aglio olio Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Megarychlé a výživné jídlo z nudliček čerstvé zeleniny s orestovaným česnekem, bazalkou a pikantní chilli papričkou, posypané konopným semínkem. Miriam21.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Pražma královská s citrónovou omáčkou Doba vaření: 35 min Oběd Předkrmy Ryby Večeře Italská kuchyně Pražma má krásně jemné, ale pevné a chutné, šťavnaté maso. S výraznou citrónovou omáčkou tvoří kombinaci chuti božské many. Kuba20.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Tomatová polévka s nokem z mascarpone Doba vaření: 25 min Polévky Italská kuchyně Skvělá pikantní polévka z čerstvých rajčat a rajčatového protlaku, zjemněná nokem z mascarpone. Kuba18.3.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Avokádo s uzeným lososem a černou čočkou Doba vaření: 50 min Ryby Večeře Skvělá dobrota pro zdraví a krásu. Na uzeném lososu s čerstvým avokádem a černou čočkou Belugou si pochutnáme nejlépe bez pečiva. Miriam14.3.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborové muffiny s křepelčími vejci Doba vaření: 60 min Slané mlsání Svačina Večeře Bramborové muffiny upečené ze strouhaných brambor a parmazánu můžeme podávat samostatně s volským okem nebo také jako přílohu. Miriam10.3.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkami Doba vaření: 45 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Fantastické pečené bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkou. Chutná večeře ale i bezvadné pohoštění. Miriam28.2.2018 Líbí se 1 Více