Sdílet Zapečené plněné žampiony Portobello Doba vaření: 50 min Houby Oběd Večeře Zapečené žampiony Portobello plněné směsí z čerstvého sýra, šunky a kopřiv, s křepelčími vejci. Miriam23.4.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninový salát s tuňákem Doba vaření: 15 min Oběd Saláty Večeře Jednoduchý salát z mrkve, tuňáka, červené papriky, jarní cibulky s remuládou, pekany a krutony z bílého pečiva. Miriam29.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Tilápie na másle s práskačkama Doba vaření: 80 min Oběd Ryby Večeře Jemná máslová ryba s křupavými pečenými brambory. Miriam19.3.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Chlebíček s pestem a pistáciemi Doba vaření: 126 min Pečivo Italská kuchyně Voňavý chlebíček ochucený bazalkovým pestem, parmazánem a pistáciemi. Miriam7.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Salát s krevetkami Doba vaření: 20 min Oběd Saláty Večeře Jemný salát z vařených vajec, avokáda, rajčátek, listového salátu a krevetek s remuládou. Miriam5.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Italský sýrový chlebíček Doba vaření: 115 min Oběd Večeře Italská kuchyně Kynutý chlebíček se sýrem, uzeným masem, sušenými rajčaty a olivami, ochucený česnekem, chilli a oreganem. Miriam1.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Rychlý hummus Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Ásie Sametově jemný hummus z nakládané cizrny se zeleninou a opečenými kukuřičnými tortillami. Miriam8.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Smažený Šmakoun s rakouským bramborovým salátem Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Šmakoun s provensálským kořením smažený v trojobalu s rakouským bramborovým a zeleninovým salátem. Miriam30.1.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Tatarák z hovězího masa Doba vaření: 20 min Maso Pomazánky a tousty Večeře Oblíbená pochoutka z kvalitního mletého hovězího masa, ochucená cibulí a kořením, podávaná na topinkách s česnekem. Kuba27.1.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Práskačky – křupavé brambory s tzatziki omáčkou Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Křupavé opečené brambory s česnekem a tymiánem, s tvarohovou omáčkou tzatziky. Miriam19.1.2021 Líbí se 2 Více