Sdílet Francouzská cibulačka Doba vaření: 60 min Oběd Polévky Večeře Výborná polévka z restované cibule, s bílým vínem, rozmarýnou, šalvějí a tymiánem, s toustíky se sýrovou krustou. Miriam17.1.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Špagety s vlašskými ořechy a rukolou Doba vaření: 15 min Oběd Večeře Italská kuchyně Vařené špagety s opečenými vlašskými ořechy a česnekem, s parmazánem a čerstvou rukolou. Miriam10.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Bramborový koláč – Pommes Anna Doba vaření: 80 min Oběd Přílohy Večeře Parádní vrstvený bramborový koláč vhodný jako příloha anebo samostatné jídlo podávané se zeleninovým salátem. Michael3.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Polévka z pečené dýně Hokaidó Doba vaření: 45 min Oběd Polévky Večeře Famózní podzimní polévka z pečené dýně a rozmarýnu, s praženými dýňovými semínky. Miriam18.11.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Salát z mrkvové natě Doba vaření: 20 min Saláty Svěží salát z mrkvové natě, rajčátek a pražených kešu oříšků, kořeněný šalotkou, čerstvě mletým pepřem a mátou. Miriam23.8.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Cuketová bramboračka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Pikantní polévka z brambor a cukety, okořeněná Chipotle papričkami, s krutony ze žitného chleba. Miriam18.8.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Risotto se špenátem a krůtím masem Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Italská kuchyně Jemné italské risotto se špenátovými listy a krůtím masem, posypané vykřupaným prosciuttem. Kuba11.8.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Polévka z červené řepy s kozím sýrem Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Jednoduchá lahodná polévka z červené řepy s čerstvým kozím sýrem a olivovým olejem. Miriam6.8.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Květáková roláda s mrkvovým pestem Doba vaření: 80 min Oběd Večeře Lahodná roláda z květáku a směsi strouhaných sýrů, plněná mrkvovým pestem a pastou ze sušených rajčat. Miriam2.8.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Cuketové jednohubky Doba vaření: 28 min Slané mlsání Večeře Bezvadné plátky z cukety zapečené s Gorgonzolou a vlašskými ořechy. Miriam21.7.2020 Líbí se 4 Více