Sdílet Zeleninová koprovka s fazolkovými lusky a ztraceným vejcem Doba vaření: 25 min Oběd Omáčky Večeře Skvělá zeleninová koprovka z kořenu petržele se zelenými fazolkami a ztraceným vejcem. Miriam17.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Grilované paprikové lodičky plněné plísňovým sýrem Doba vaření: 15 min Slané mlsání Naprosto jednoduchá vegetariánská rychlovka z grilu. Barevné mini papričky plněné krémovým plísňovým sýrem. Miriam30.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Citrónový chlebíček s ananasem Doba vaření: 50 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Lehce navinulý osvěžující chlebíček s kousky čerstvého ananasu, připravený z citrónu, ovesných vloček a špaldové mouky. Miriam28.5.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Květáková krémová polévka Doba vaření: 25 min Polévky Česká kuchyně Jemně krémová květáková polévka s rafinovanou, lehce kořeněnou chutí a chlebovými krutonky. Miriam27.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Krémová žampiónová polévka Doba vaření: 30 min Polévky Česká kuchyně Voňavá, krémově jemná polévka z čerstvých žampiónů, zjemněná smetanou, ozdobená opečenými plátky žampiónů. Miriam8.5.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Krémová polévka z bílého chřestu Doba vaření: 35 min Polévky Jemná delikátní krémová polévka z bílého chřestu s poupátky orestovanými na másle. Miriam6.5.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Brokolicová polévka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Báječná krémová polévka z brokolice a brambor, zjemněná smetanou a máslem chutná prima s krutóny. Vaříme-li v MioMatu, je to téměř bez práce :) Miriam3.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Quiche s kopřivovo-špenátovou náplní Doba vaření: 65 min Slané mlsání Večeře Fantastický slaný koláč z křehkého těsta, naplněný směsí špenátu, mladých kopřiv, vajec a smetany, zapečený pod sýrem brie. Miriam2.5.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Omeleta s kopřivami Doba vaření: 20 min Svačina Večeře Lehce pikantní omeleta z čerstvých vajíček s pořádnou náloží mladých kopřivových lístků a trochy chilli koření. Miriam29.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Kotlety zapečené s cibulí a smetanou Doba vaření: 50 min Maso Oběd Česká kuchyně Výborné šťavnaté kotletky zapečené s cibulí, česnekem a smetanou, s lehkou chutí kremžské hořčice, chutnají bezvadně s jemnou bramborovou kaší. Miriam22.4.2018 Líbí se 5 Více