Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Hříbková omáčka s uzeným tempehem Doba vaření: 30 min Houby Oběd Večeře Parádní hříbková omáčka se smetanou a uzený tempehem, kořeněná novým kořením, bobkovým listem, pepřem a sojovou omáčkou. Miriam18.9.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Melounový dortík Doba vaření: 20 min Sladké mlsání Osvěžující letní dezert z čerstvého melouhu a krému z mascarpone, zdobený drobným ovocem a hořkou čokoládou. Miriam28.7.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Rajčatový salát se sýrem a zakysanou smetanou Doba vaření: 10 min Saláty Výtečný salát z rajčat, tvrdého sýra, bazalky a jarní cibulky, s dresinkem ze zakysané smetany a plnotučné hořčice. Miriam20.7.2019 Líbí se 13 Více
Sdílet Salát z řapíkatého celeru s hroznovým vínem Doba vaření: 10 min Saláty Neskutečně lahodný a osvěžující salát z řapíkatého celeru, hroznového vína, pistácií, brusinek a zakysané smetany. Miriam17.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Jablečné muffiny z ovesných vloček Doba vaření: 33 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Jednoduché šťavnaté muffiny z jablek, ovesných vloček a zakysané smetany, ochucené skořicí a třtinovým cukrem. Miriam5.6.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Quesadilla s fazolemi a paprikou Doba vaření: 30 min Oběd Večeře Mexická kuchyně Křupavé quesadillas s krémovou náplní z rajčatové passaty, červených fazolí, zelené papriky a zakysané smetany. Miriam29.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Tortilla košíčky plněné masovou směsí Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Mexická kuchyně Mističky z předpečených tortilla placek plněné směsí krůtího masa s fazolemi, kukuřicí a rajčaty, s avokádem a zakysanou smetanou. Miriam4.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Smažený květák Doba vaření: 35 min Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, květák smažený v trojobalu. Nepředvařený, podávaný s novými brambory a rustikální tatarkou. Miriam26.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Ředkvičkový krém Doba vaření: 30 min Polévky Jarní jemně krémová polévka z čerstvých ředkviček, rýže a zakysané smetany. Miriam23.4.2019 Líbí se 0 Více