Sdílet Zapečené lilky s mletým masem Doba vaření: 60 min Nezařazené Zapečené lilky plněné mletým hovězím masem, plné šťavnaté chuti, zapečené pod sýrem parmazánového typu, s cherry rajčátky. Miriam28.1.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Hanácký salát Doba vaření: 30 min Saláty Večeře Česká kuchyně Parádní chutný a výživný salát z červeného zelí, majolky, zakysané smetany, kyselých okurek a šalotky. Miriam27.1.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Krémový boršč Doba vaření: 40 min Polévky Výtečná krémová polévka z mrkve, petržele, celeru a červené řepy, ozdobená kysaným zelím a smetanou. Miriam23.1.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Lilková krémová polévka Doba vaření: 35 min Polévky Výživná krémová polévka z lilku, brambor a vlašských ořechů, s tymiánem a čerstvě mletým pepřem, ochucená zakysanou smetanou. Miriam15.12.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Wrapy s krůtím masem Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Mexická kuchyně Rychlé a jednoduché wrapy plněné směsí krůtího masa, červených fazolí a rajčatového pyré. S paprikami, salátem a křupavými nachos lupínky. Miriam4.12.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Kapustové karbanátky Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Skvělé kapustové karbanátky s ječnými kroupami, pečené v troubě, s dipem ze zakysané smetany, majolky a kremžské hořčice. Miriam4.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Italské špízy z telecího masa – spiedini Doba vaření: 50 min Maso Italská kuchyně Skvěle ochucené grilované špízy z kuliček z mletého telecího masa, obalené v parmazánové strouhance a ovinuté plátkem pancetty a cukety. Miriam2.11.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Dýňový pohár Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Úžasný dezert z pečené dýně s mascarpone a zakysanou smetanou, vrstvený s domácí granolou s datlemi, dýňovými semínky a ořechy. Miriam30.10.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Kukuřičná polévka Doba vaření: 32 min Polévky Výživná hustá kukuřičná polévka s pikantní chutí chilli koření, podávaná se zakysanou smetanou a lupínky nachos. Miriam29.9.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Makový trhanec – kaiserschmarrn Doba vaření: 40 min Oběd Sladké mlsání Rakouská kuchyně Císařský trhanec - kaiserschmarrn, rakouská specialita z nadýchaného palačinkového těsta, dodatečně opečeného na směsi rumu a cukru. Miriam26.8.2018 Líbí se 3 Více