Sdílet Škvarková pomazánka Doba vaření: 15 minut Pomazánky a tousty Svačina Večeře Česká kuchyně Jemná pomazánka z vepřových škvarečků našlehaná s tvarohem a majolkou chutná fantasticky na měkkém kváskovém chlebu. Kuba10.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Pohanko-jablečná kaše s datlemi Doba vaření: 30 min Kaše Česká kuchyně Moc dobrá kaše z pohanky a rozvařených jablek, oslazená datlovým sirupem. Ozdobená kousky datlí a čerstvých jablíček. Miriam9.5.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Krémová žampiónová polévka Doba vaření: 30 min Polévky Česká kuchyně Voňavá, krémově jemná polévka z čerstvých žampiónů, zjemněná smetanou, ozdobená opečenými plátky žampiónů. Miriam8.5.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Vepřové kotletky na žampiónech Doba vaření: 70 min Maso Česká kuchyně Měkké plátky vepřových kotlet s orestovanými žampióny mají skvělou chuť, kterou podtrhuje jemná bramborová kaše. Kuba7.5.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Kopřivový sirup Doba vaření: 90 min Nápoje Zavařování Česká kuchyně Fantastický sirup z čerstvých kopřiv, třtinového cukru a bio citrónů krásně voní po kopřivách. Používáme na domácí limonádu nebo jako sladký čaj. Miriam5.5.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Česnečka Doba vaření: 20 min Polévky Česká kuchyně Silná voňavá česnečka je naší oblíbenou polévkou. Zahřeje na těle i na duši a nejvíc nám chutná s topinkami :) Miriam4.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Brokolicová polévka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Báječná krémová polévka z brokolice a brambor, zjemněná smetanou a máslem chutná prima s krutóny. Vaříme-li v MioMatu, je to téměř bez práce :) Miriam3.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Makové šátečky z listového těsta Doba vaření: 35 min Sladké mlsání Česká kuchyně Mega rychlé a mega snadné šátečky z listového těsta, máku a jablíček. Jsou nejen snadné, ale také velmi dobré. Miriam26.4.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Kotlety zapečené s cibulí a smetanou Doba vaření: 50 min Maso Oběd Česká kuchyně Výborné šťavnaté kotletky zapečené s cibulí, česnekem a smetanou, s lehkou chutí kremžské hořčice, chutnají bezvadně s jemnou bramborovou kaší. Miriam22.4.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Zvěřinový guláš Doba vaření: 135 min Maso Česká kuchyně Luxusní, chuťově výrazný guláš z kančího masa. Úplně parádně k němu chutnají domácí smažené bramborové krokety. Kuba17.4.2018 Líbí se 2 Více