0 0
Bezlepkové müsli tyčinky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bezlepkové müsli tyčinky

Postup přípravy

Sdílet

Na 40 ks tyčinek budeme potřebovat:

  • 150 g pohankových vloček
  • 100 g sušených brusinek
  • 100 g arašídového másla
  • 100 g strouhaného kokosu
  • 70 g tekutého medu
  • 50 g mandlí
  • 40 g dýňových semínek
  • 15 g chia semínek
  • 15 g kakaa
  • 4 lžíce oleje
  • 2 velká jablka
  • špetička soli

Postup:

V míse smícháme vločky s brusinkami, kokosem, posekanými mandlemi, dýňovými semínky, chia semínky, kakaem a špetičkou soli. Jablka oloupeme a najemno nastrouháme k sypké směsi. Přidáme ještě arašídové máslo, med a olej a důkladně promícháme.

Plech vyložíme pečícím papírem a těsto rozvrstvíme pravidelně po celé ploše. Pečeme v troubě vyhřáté na 170 st. C 20 minut. Hotový plát rozkrájíme na tyčinky. Necháme zcela zchladnout a uchováme v uzavřené nádobě.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Tempeh v zeleninové směsi s arašídovým máslem a jasmínovou rýží
další
Smetanový dezert s meruňkami a karamelovými sušenkami
předchozí
Tempeh v zeleninové směsi s arašídovým máslem a jasmínovou rýží
další
Smetanový dezert s meruňkami a karamelovými sušenkami

Přidejte svůj komentář