0 0
Caprese – rajčatový salát s mozarellou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Caprese – rajčatový salát s mozarellou

    Postup přípravy

    Sdílet

    Na 1-2 porce budeme potřebovat:

    • 4 zralá rajčata
    • 1 mozzarella
    • čerstvá bazalka
    • 3 lžíce olivového oleje
    • tmavý balzamico krém

    Postup:

    Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky, stejně tak mozarellu. Vyskládáme střídavě na talířek a pokapeme olejem a balzamicem. Posypeme pokrájenou bazalkou.

    Tip:

    Kdo má rád ostřejší chutě, může salát lehce osolit.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Grilované vepřové špízy se šajvějí, krůtí medailonky na červeném kari, grilovaný salát se švestkovou zálivkou a mrkvové pesto
    další
    Pikantní vepřový vývar se zeleninou a skleněnými nudlemi
    předchozí
    Grilované vepřové špízy se šajvějí, krůtí medailonky na červeném kari, grilovaný salát se švestkovou zálivkou a mrkvové pesto
    další
    Pikantní vepřový vývar se zeleninou a skleněnými nudlemi

    Přidejte svůj komentář