0 0
Focení do časopisu Bylinky revue

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Focení do časopisu Bylinky revue

    Postup přípravy

    Když jsem kývla redaktorce časopisu Bylinky revue Monice Poledníkové na focení receptů pro dvě čísla časopisu v počtu 14 uvařených jídel, mnozí šli do kolen, že tohle fakt nemůžu dát 😀

    No, nebudu lhát, reakce okolí mě trošku znejistěly. Je pravda, že 14 jídel je slušná nálož, ale naštěstí se nevzdávám tak lehce. Prolezla jsem náš web skrz naskrz, vybrala recepty, které mají blízko k bylinkám a výběr poslala ke schválení.

    S radostí jsem přijala nabízenou pomoc od dvou mých kamarádek, Jany a Pavlíny, nesmírně šikovných bab se stejnou vášní pro jídlo jako mám já. V den D jsme se sešly kolem 9. hodiny, uvařily si dobrou kávičku, probraly strategii a s obrovským nasazením a radostí se vrhly do vaření. Když v 11 hodin dorazil fotograf, už jsme pro něho měly nějaké vzorky nachystané.

    Všechno šlo jak po másle a šíleně to uteklo. V 16 hodin jsme měly dovařeno, uklizeno, dofoceno. Byl to nádherný den, strávený s lidmi zapálenými pro věc.

    Pokud by vás zajímalo, co všechno jsme zvládly uvařit (nakonec to bylo dokonce jídel 17!), recepty vyjdou v lednovém a únorovém čísle (2016) časopisu Bylinky revue.

    A jestli vás zajímá, jaké překrásné fotky dělá fotograf Jirka Svoboda, koukněte také na jeho web http://www.jsfotovideo.cz/

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

    předchozí
    Pomazánka ze zrajících sýrů II.
    další
    Kefírovka s čokoládovým krémem

    Přidejte svůj komentář