Ingredience
- 1 ks francouzská bageta
 - 5 ks rajčata
 - 2 stroužky česnek
 - 1 ks mozzarella
 - hrst čerstvá bazalka
 - cca 1 dl olivový olej
 - sůl
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Bagetu rozkrájíme na plátky. Olej smícháme s trochou soli, rozdrceným česnekem a pokrájenou bazalkou. Rajčata nařízneme nožem, spaříme vařící vodou a oloupeme. Překrojíme je na půlky a půlky na plátky. Mozzarellu taktéž.  | 
2 Hotovo  | Plech vyložíme pečícím papírem a poklademe plátky bagety. Pomocí mašlovačky je potřeme připravenou olejovou směsí a dále ozdobíme plátem rajčete a ozdobíme mozzarellou. Vložíme do trouby vytopené na 180st. C a 12 minut zapékáme.  | 














