0 0
Jablko-banánová bábovka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jablko-banánová bábovka

Postup přípravy

Sdílet

 

  • 250 g polohrubé mouky
  • 200 ml kokosového mléka
  • 80 g třtinového cukru
  • 70 g rozpuštěného másla
  • 2 jablka
  • 1 banán
  • 2 vejce
  • 30 g rozinek
  • 30 g slunečnicových semínek
  • 1 prášek do pečiva
  • špetka soli

Jablka a banán omyjeme, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Přidáme mouku, cukr, sůl, prášek do pečiva, rozinky a semínka. Zalijeme kokosovým mlékem, ve kterém jsme rozkvedlali vejce a máslo. Vařečkou rychle umícháme těsto. Formu na bábovku vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Vlijeme do ní hotové těsto a upečeme v troubě vyhřáté na 170 st. C dozlatova, cca 40 – 45 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Zeleninový salát s cizrnou
další
Zeleninová krémová polévka
předchozí
Zeleninový salát s cizrnou
další
Zeleninová krémová polévka

Přidejte svůj komentář