0 0
Karbanátky se salátem z čínského zelí

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Karbanátky se salátem z čínského zelí

Postup přípravy

Sdílet

Na 3 porce budeme potřebovat:

Karbanátky

  • 500 g mletého vepřového masa
  • 1 celozrnný rohlík
  • mléko na namočení rohlíku
  • 1 cibule
  • 2 velké stroužky česneku
  • 1 vejce
  • sůl, pepř, tymián
  • trocha strouhanky na obalení
  • olej na smažení

Salát

  • 6 listů čínského zelí
  • zelné picles dle chuti
  • sůl
  • olivový olej

Postup:

Rohlík natrháme do misky a zalijeme mlékem. Maso dáme do mísy, posolíme, popepříme, přidáme tymián, vejce, nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek a namočený rohlík, ze kterého vymačkáme mléko. Promícháme a utvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Čínské zelí omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. V misce smícháme se zelným picles, polijeme trochou olivového oleje a dle chuti přisolíme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Chléb naan s cizrno-zeleninovou směsí
další
Kakaový perník s kokosem
předchozí
Chléb naan s cizrno-zeleninovou směsí
další
Kakaový perník s kokosem

Přidejte svůj komentář