0 0
Křenová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Křenová pomazánka

Postup přípravy

Sdílet

Na cca 2 porce budeme potřebovat:

  • 200 g čerstvého sýra typu žervé ap.
  • 2-3 vrchovaté lžíce jemně strouhaného křenu (záleží na tom, jak jste otrlí :))
  • 1 vejce
  • citrónová šťáva
  • sůl čerstvě mletý pepř
  • černý sezam na ozdobení

Postup:

Vejce uvaříme natvrdo – od doby varu vaříme 10 minut. Potom zprudka zchladíme studenou vodou a oloupeme.

Vejce nastrouháme najemno do misky, přidáme jemně nastrouhaný křen, sýr, osolíme, opepříme a dochutíme citrónovou šťávou.

Mažeme na topinky nebo čerstvé pečivo.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Melounové sendviče
další
Koláč z listového těsta s chřestem a rajčaty
předchozí
Melounové sendviče
další
Koláč z listového těsta s chřestem a rajčaty

Přidejte svůj komentář