0 0
Křenová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Křenová pomazánka

    Postup přípravy

    Sdílet

    Na cca 2 porce budeme potřebovat:

    • 200 g čerstvého sýra typu žervé ap.
    • 2-3 vrchovaté lžíce jemně strouhaného křenu (záleží na tom, jak jste otrlí :))
    • 1 vejce
    • citrónová šťáva
    • sůl čerstvě mletý pepř
    • černý sezam na ozdobení

    Postup:

    Vejce uvaříme natvrdo – od doby varu vaříme 10 minut. Potom zprudka zchladíme studenou vodou a oloupeme.

    Vejce nastrouháme najemno do misky, přidáme jemně nastrouhaný křen, sýr, osolíme, opepříme a dochutíme citrónovou šťávou.

    Mažeme na topinky nebo čerstvé pečivo.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Risotto s vepřovou panenkou
    další
    Bezlepkové müsli tyčinky
    předchozí
    Risotto s vepřovou panenkou
    další
    Bezlepkové müsli tyčinky

    Přidejte svůj komentář