Ingredience
- 300 g krevetky
 - 50 g máslo
 - 30 ml bílé víno
 - 3 stroužky česnek
 - tymián
 - citrónová šťáva
 - chilli paprička
 - sůl
 Salát
- 30 g arašídy
 - 2 řapíky řapíkatý celer
 - 1 salátová okurka
 Bagetka
- bagetka
 - olej
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Krevetky oloupeme a očistíme, případně rozmrazíme a osušíme. Česnek nakrájíme na plátky. V pánvi rozehřejeme máslo a přihodíme česnek a chilli dle chuti. Když se česnek rozvoní, přidáme krevetky a tymián. Z každé straně je 2 minutky opékáme a přilijeme trošičku vína. Ještě zprudka minutu dusíme. Pak osolíme a dochutíme citrónovou šťávou.  | 
2 Hotovo  | Z řapíků celeru stáhneme tvrdší vlákna, okurku oloupeme, podélně překrojíme na půl a čtvrtky a oboje nakrájíme na plátky. Rozdělíme na talíře. Na troše oleje opečeme plátky bagetky a oříšky.  | 
3 Hotovo  | Hotové krevetky rozdělíme na talíře se salátem, polijeme šťávičkou z pánvičky a posypeme posekanými oříšky. Podáváme s opečenou bagetkou.  | 











