Ingredience
- 12 krevety Black Tigervětší, očištěné
 - 2 lžíce hořčice amerického typu
 - 1 lžíce sriracha omáčka
 - olejna smažení
 Těstíčko
- 20 g hladká mouka
 - 20 g Gustin
 - 3 lžíce voda
 - 1 lžička ústřičná omáčka
 - 1 vejce
 - sůl
 Salát
- listový salát
 - čerstvý koriandr
 - jarní cibulka
 - 3 lžíce tahini
 - 2 lžíce citrónová šťáva
 - 1 lžíce olivový olej
 - 1 lžička med
 - sůl
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Mražené krevety necháme pozvolna rozmrazit. Pak osušíme v ubrousku a naskládáme do misky. Zakapeme americkou hořčicí a sriracha omáčkou. Necháme aspoň půl hodiny odležet. Mezitím si omyjeme a osušíme salátové listy, koriandr a cibulku.  | 
2 Hotovo  | Připravíme si těstíčko. Metličkou vyšleháme vodu s Gustinem, hladkou moukou, vejcem, solí a ústřičnou omáčkou. A ve druhé malé mističce vyšleháme zálivku do salátu. Vyšleháme tahini omáčku s citrónovou šťávou, tekutým medem, solí a olivovým olejem.  | 
3 Hotovo  | V malém kastrůlku rozpálíme olej na trochu vyšší než střední teplotu. Krevety smáčíme v těstíčku a rychle smažíme z obou stran. Na talíře navrstvíme salát, posypeme pokrájenou cibulkou, pokapeme zálivkou a obložíme osmaženými krevetami. Navrch bohatě posypeme posekaným koriandrem.  | 










