0 0
Limonáda z cuketové šťávy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Limonáda z cuketové šťávy

Postup přípravy

Sdílet

Co budeme potřebovat:

  • 1 l sodovky
  • 3 lžíce třtinového cukru
  • šťávu ze dvou strouhaných, lehce prosolených cuket
  • šťávu z 1 šťavnatého citrónu
  • hrst mátových lístků
  • několik květů měsíčku

Postup:

Cuketu nastrouháme (jestli najemno nebo nahrubo záleží, do jakého dalšího receptu jí použijeme), lehce osolíme, promísíme a necháme na cedníku půl hodiny vykapat. Nakonec jí ještě vyždímáme.

Sodovku nalijeme do džbánku, přidáme cukr a zamícháme. Přilijeme šťávu z cukety a citrónu, přihodíme bylinky a lehce promícháme. Do sklenic nasypeme led a přelijeme připravenou šťávou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Sněhurka a sedm rajčatových trpaslíků
další
Melounové sendviče
předchozí
Sněhurka a sedm rajčatových trpaslíků
další
Melounové sendviče

Přidejte svůj komentář