Ingredience
Paličky a marináda
- 9 ks kuřecí paličky
 - 4 snítky tymián
 - 1 dl olivový olej
 - 1 lžíce med
 - 1 lžíce citrónová šťáva
 - sůl
 - čerstvě mletý pepř
 Bramborové růžičky
- 6 ks brambory
 - 50 g parmazán
 - 40 g máslo
 - 3 stroužky česnek
 - sůl
 - čerstvě mletý pepř
 Fazolky
- 200 g zelené fazolky
 - citrónová šťáva
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Den předem si připravíme marinádu z oleje, medu, citrónové šťávy, pepře a tymiánu. Vidličkou jí rozšleháme a vložíme do ní kuřecí paličky. Rukama promneme, aby se marináda dostala i pod kůži. Druhý den před přípravou paličky osolíme, narovnáme do pekáčku, přelijeme marinádou a upečeme dozlatova při 190 st. C.  | 
2 Hotovo  | Bramborové růžičky připravíme z čerstvých brambor. Oloupeme je, nakrájíme na velmi tenká kolečka. V míse smícháme rozpuštěné máslo s jemně nastrouhaným sýrem, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Bramborové plátky do této směsi namočíme a brambory s ní důkladně promícháme. Do silikonových muffinových mističek narovnáme plátky brambor na sebe do kónického tvaru růžiček a upečeme v troubě rozpálené na 190 st. C dozlatova (cca 30 minut).  | 
3 Hotovo  | Fazolky očistíme a povaříme 6-8 minut ve vroucí osolené a okyselené vodě. Uvařené okamžitě slijeme a propláchneme studenou vodou.  | 














