0 0
Naše štědrovečerní menu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Naše štědrovečerní menu

    Postup přípravy

    Už je to tři roky, kdy jsme přestali ctít “tradice” a začali připravovat na štědrý večer delikatesy, které si během roku málokdy uvaříme. Letos jsme se dohodli na francouzském menu.

    Paštika z králičích jater

    Francouzská cibulačka

    Hovězí po burgundsku

    Čokoládový fondant s malinovým coulis

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

    předchozí
    Čočka s celerovými škvarečky
    další
    Hovězí po burgundsku s bramborovým pyré

    Přidejte svůj komentář