0 0
Okurkové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Okurkové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj

Trendy:
  • Zdravé recepty
Kuchyně:

Lassi je tradiční indický nápoj
z bílého jogurtu. Podporuje trávení a skvěle osvěží.

  • 10 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Okurku omyjeme, oloupeme, podélně rozčtvrtíme a seřízneme semínka. Ty do nápoje nepoužijeme. Zbytek nakrájíme na kousky a hodíme do mixéru. Přidáme sůl a koření, jogurt a vodu. Mixér zapneme na nejvyšší otáčky a lassi rozmixujeme do hladka.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Letní okurková polévka
další
Ovocný salát s hvězdičkou
předchozí
Letní okurková polévka
další
Ovocný salát s hvězdičkou

Přidejte svůj komentář