0 0
Opět jsme vařily pro časopis Bylinky revue

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Opět jsme vařily pro časopis Bylinky revue

Postup přípravy

Sdílet

Potěšilo mě, že se vaření a focení do vydání Bylinek revue pro leden a únor 2016 vydavateli líbilo, a tak vaříme a fotíme jak o život do čísel březen a květen 🙂

I dneska jsme se s kámoškami Janou a Pavlínou a nově i s naším Kubou vrhli do víru kulinářské vášně. Ráno jsme pochopitelně probrali strategii u kafíčka a pustili se do práce. O hodinku později dorazil i fotograf Jirka Svoboda a já lítala mezi kastroly a provizorním foto studiem. Jsem prostě děsnej šťoura a potřebuju mít všechno pod kontrolou. Mám ale štěstí na úžasné parťáky, a tak i druhé focení bylo krásným zázitkem. A protože je Jirka neuvěřitelně rychlý, můžete se podívat na první vlaštovku z dnešního dne.

Chcete vědět, co bylo největším oříškem dnešního vaření? Vybrat a uvařit jídla, ze kterých na vás dýchne jaro, když už jste myšlenkami u štědrovečerního stolu 🙂

Jak se nám to povedlo, se můžete přesvědčit v časopisu Bylinky revue v březnu a v květnu 2016. Ale nahlídnout můžete už taky do ledna a února 😛

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Okurkové kanapky s tuňákovou pomazánkou
další
Mandlové perníčky
předchozí
Okurkové kanapky s tuňákovou pomazánkou
další
Mandlové perníčky

Přidejte svůj komentář