Postup přípravy
Potěšilo mě, že se vaření a focení do vydání Bylinek revue pro leden a únor 2016 vydavateli líbilo, a tak vaříme a fotíme jak o život do čísel březen a květen 🙂
I dneska jsme se s kámoškami Janou a Pavlínou a nově i s naším Kubou vrhli do víru kulinářské vášně. Ráno jsme pochopitelně probrali strategii u kafíčka a pustili se do práce. O hodinku později dorazil i fotograf Jirka Svoboda a já lítala mezi kastroly a provizorním foto studiem. Jsem prostě děsnej šťoura a potřebuju mít všechno pod kontrolou. Mám ale štěstí na úžasné parťáky, a tak i druhé focení bylo krásným zázitkem. A protože je Jirka neuvěřitelně rychlý, můžete se podívat na první vlaštovku z dnešního dne.
Chcete vědět, co bylo největším oříškem dnešního vaření? Vybrat a uvařit jídla, ze kterých na vás dýchne jaro, když už jste myšlenkami u štědrovečerního stolu 🙂
Jak se nám to povedlo, se můžete přesvědčit v časopisu Bylinky revue v březnu a v květnu 2016. Ale nahlídnout můžete už taky do ledna a února 😛