0 0
Parmazánové kapustičky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Parmazánové kapustičky

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Vegetariánské

Růžičková kapusta je zásobárnou mnoha cenných látek. Bezvadné na ní je, že vydrží na záhonku celou zimu.

  • 35 min
  • Snadné

Ingredience

  • Dip

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Kapustičky omyjeme, odkrojíme zbytek stonku a oloupeme vrchní listy. Sýr nastrouháme najemno a smícháme s prolisovaným česnekem. Vejce osolíme a rozkvedláme vidličkou v malé mističce. Kapustičky namáčíme ve vajíčku a pak obalíme v sýru. Pokládáme na plech na pečící papír a upečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C dozlatova, cca 15-20 minut.

2
Hotovo

Zakysanou smetanu smícháme s prolisovaným česnekem, solí, hořčicí, limetovou šťávou a agávovým sirupem dle vlastní chuti.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pohankové lívance s ananasem a smetanovým krémem
další
Bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkami
předchozí
Pohankové lívance s ananasem a smetanovým krémem
další
Bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkami

Přidejte svůj komentář