0 0
Pečená jablíčka s tvarohovým přelivem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pečená jablíčka s tvarohovým přelivem

    Postup přípravy

    Sdílet

    Honí vás mlsná? Tak jako nás? Zkuste si připravit tento rychlý a osvěžující dezert.

    • 4 jablka
    • 30 g másla
    • 0,5 vanilkového cukru
    • skořice
    • plnotučný tvaroh
    • 3 lžíce sladu

    Jablíčka omyjeme, vykrojíme jadřinec a nakrájíme na plátky maximálně 1 cm silné. Na pánvi rozehřejeme vanilkový cukr s máslem a vyskládáme na ní plátky jablek. Posypeme skořicí a z obou stran opečeme. Tvaroh smícháme se sladem nebo tekutým medem a na talířích jím polijeme pečená jablka.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Dukátky plněné špenátem se sušenými rajčaty
    další
    Bramborovo-sýrové placky s rozmarýnou a špenátem
    předchozí
    Dukátky plněné špenátem se sušenými rajčaty
    další
    Bramborovo-sýrové placky s rozmarýnou a špenátem

    Přidejte svůj komentář