0 0
Pomazánka s uzeným lososem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
250 g ricotta
100 g uzený losos
1 vejce
sůl
bílý pepř
limeta
čerstvý kopr

Pomazánka s uzeným lososem

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Ricotta se vyrábí ze sladké syrovátky. Je lehce stravitelná
a plná bílkovin.

  • 20 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vejce uvaříme natvrdo, od doby varu 10 minut. Zchladíme, oloupeme a najemno rozstrouháme do misky. Přidáme jemně pokrájené lososové plátky (kousek si necháme na zdobení), ricottu a posekaný kopr. Zamícháme, příp. rozmixujeme ponorným mixérem a dochutíme solí, pepřem a limetovou šťávou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pohanková pomazánka „tataráček“
další
Vepřové na paprice
předchozí
Pohanková pomazánka „tataráček“
další
Vepřové na paprice

Přidejte svůj komentář