0 0
Pomazánka s uzeným lososem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
250 g ricotta
100 g uzený losos
1 vejce
sůl
bílý pepř
limeta
čerstvý kopr

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pomazánka s uzeným lososem

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Ricotta se vyrábí ze sladké syrovátky. Je lehce stravitelná
a plná bílkovin.

  • 20 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vejce uvaříme natvrdo, od doby varu 10 minut. Zchladíme, oloupeme a najemno rozstrouháme do misky. Přidáme jemně pokrájené lososové plátky (kousek si necháme na zdobení), ricottu a posekaný kopr. Zamícháme, příp. rozmixujeme ponorným mixérem a dochutíme solí, pepřem a limetovou šťávou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Pohanková pomazánka „tataráček“
další
Vepřové na paprice
předchozí
Pohanková pomazánka „tataráček“
další
Vepřové na paprice

Přidejte svůj komentář