0 0
Pomazánka ze zrajících sýrů II.

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pomazánka ze zrajících sýrů II.

Postup přípravy

Sdílet

Pryč s falešnou skromností, tahle pomazánka je vážně skvělá. Dodržujte však prosím následující doporučení. Nikdy, ale opravdu NIKDY si jí nedávejte předtím, než vyrazíte na rande nebo pracovní pohovor! 😀

Co budeme potřebovat:

  • 2 romadúry
  • 1 romadůžek
  • 1 žervé
  • 1/2 marcarpone
  • 1/2 lžičky sladké papriky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lahůdkové cibulky
  • 2 snítky saturejky
  • 1 kyselá okurka
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • čerstvě mletý pepř
  • chilli koření dle chuti
  • 1 lžička oleje

Postup:

Sýry rozstrouháme na hrubém struhadle, přidáme žervé, mascarpone, hořčici a promícháme. Dále přisypeme nakrájenou okurku, cibulku, odranou saturejku a okořeníme paprikou a pepřem. Nemáte-li problém s čerstvým česnekem, prolisujte ho rovnou do pomazánky. Já česnek chvilku restuju na trošičce oleje 🙂 a pak teprve přidávám.

Pomazánka je výborná s pečivem, ale i vychlazená na horkých topinkách.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Výlet do Letňan na For gastro
další
Focení do časopisu Bylinky revue
předchozí
Výlet do Letňan na For gastro
další
Focení do časopisu Bylinky revue

Přidejte svůj komentář