0 0
Pomazánka ze zrajících sýrů II.

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pomazánka ze zrajících sýrů II.

    Postup přípravy

    Pryč s falešnou skromností, tahle pomazánka je vážně skvělá. Dodržujte však prosím následující doporučení. Nikdy, ale opravdu NIKDY si jí nedávejte předtím, než vyrazíte na rande nebo pracovní pohovor! 😀

    Co budeme potřebovat:

    • 2 romadúry
    • 1 romadůžek
    • 1 žervé
    • 1/2 marcarpone
    • 1/2 lžičky sladké papriky
    • 2 stroužky česneku
    • 2 lahůdkové cibulky
    • 2 snítky saturejky
    • 1 kyselá okurka
    • 1 lžíce plnotučné hořčice
    • čerstvě mletý pepř
    • chilli koření dle chuti
    • 1 lžička oleje

    Postup:

    Sýry rozstrouháme na hrubém struhadle, přidáme žervé, mascarpone, hořčici a promícháme. Dále přisypeme nakrájenou okurku, cibulku, odranou saturejku a okořeníme paprikou a pepřem. Nemáte-li problém s čerstvým česnekem, prolisujte ho rovnou do pomazánky. Já česnek chvilku restuju na trošičce oleje 🙂 a pak teprve přidávám.

    Pomazánka je výborná s pečivem, ale i vychlazená na horkých topinkách.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

    předchozí
    Výlet do Letňan na For gastro
    další
    Focení do časopisu Bylinky revue

    Přidejte svůj komentář