0 0
Provensálské koření

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Provensálské koření

Postup přípravy

Sdílet

Asi jen opravdový znalec by poznal podle bylinek na talířku, že se jedná o provensálské koření. Výroba této směsi je moje premiéra, tak mi držte palce. Zatím se z této změti stonků line omamná vůně. Jdu je otrhat a smíchat. Potřebuji je na výrobu paštiky a když se povede, udělám si směs i do mrazáku na zimu 🙂

  • 10 stonků tymiánu
  • 6 stonků majoránky
  • 3 stonky oregána
  • 2 stonky levandule
  • 1 stonka rozmarýny
  • 1 stonka saturejky

Bylinky omyjeme, otrháme lístečky a kvítky a promícháme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Grilované jablíčkové špízy s dipem ze zakysané smetany
další
Paštika s mandlemi a brusinkami
předchozí
Grilované jablíčkové špízy s dipem ze zakysané smetany
další
Paštika s mandlemi a brusinkami

Přidejte svůj komentář