0 0
Provensálské koření

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Provensálské koření

    Postup přípravy

    Asi jen opravdový znalec by poznal podle bylinek na talířku, že se jedná o provensálské koření. Výroba této směsi je moje premiéra, tak mi držte palce. Zatím se z této změti stonků line omamná vůně. Jdu je otrhat a smíchat. Potřebuji je na výrobu paštiky a když se povede, udělám si směs i do mrazáku na zimu 🙂

    • 10 stonků tymiánu
    • 6 stonků majoránky
    • 3 stonky oregána
    • 2 stonky levandule
    • 1 stonka rozmarýny
    • 1 stonka saturejky

    Bylinky omyjeme, otrháme lístečky a kvítky a promícháme.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

    předchozí
    Grilované jablíčkové špízy s dipem ze zakysané smetany
    další
    Paštika s mandlemi a brusinkami

    Přidejte svůj komentář