0 0
Pstruh lososovitý s pečenými brambory

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
Ryba
2 filety pstruh lososovitý
2 košaté větvičky tymián
1 citrón
sůl
čerstvě mletý pepř
1 lžíce olivový olej
1 lžíce máslo
Příloha
8 menší brambory
kmín
sůl
čerstvě mletý pepř
olivový olej

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pstruh lososovitý s pečenými brambory

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty

Tymián má dezinfekční účinky, mimo jiné i na naše trávení, a proto je prý výborným pomocníkem pro náš organizmus při užívání antibiotik.

  • 35 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Ryba

  • Příloha

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory oloupeme (nové jen omyjeme kartáčkem pod vodou), rozkrájíme na měsíčky a nasypeme na plech na pečící papír. Pokapeme olejem, osolíme, opepříme a okmínujeme. Vložíme do rozpálené trouby a pečeme cca 15 minut, až začnou brambory lehce růžovět. Pak k nim vložíme plech s rybou a pečeme dalších 15 minut.

2
Hotovo

Rybu omyjeme, osušíme papírovými utěrkami. Pokapeme citrónovou šťávou a olivovým olejem, osolíme, opepříme a vložíme na plech na pečící papír. Obložíme natrhanými větvičkami tymiánu a pečeme s bramborami. Před koncem pečení plátky potřeme trochou másla.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Krémová polévka ze zeleného hrášku
další
Mandlovo-dýňové bonbóny
předchozí
Krémová polévka ze zeleného hrášku
další
Mandlovo-dýňové bonbóny

Přidejte svůj komentář