0 0
Pstruh lososovitý se zelenými fazolkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pstruh lososovitý se zelenými fazolkami

    Postup přípravy

    Sdílet

    Náš mladý muž nemá rád ryby, a tak jakmile vytáhl paty z domu, hned jsme si jednu rybku dopřáli. Co vám budu povídat, olizovali jsme se až za ušima 🙂

    • 600 g pstruha lososovitého (Lidl)
    • 500 g zelených fazolek
    • 50 g slaniny
    • trocha oleje
    • sůl
    • čerstvě mletý pepř
    • citronová šťáva

    Rybu nakrájíme na porce, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Na grilovací pánvi rozehřejeme trochu oleje a plátky ryby na ní položíme kůží dolů. Po pár minutách, cca čtyřech otočíme a dopečeme z druhé strany.

    Na jiné pánvi rozehřejeme zbytek oleje, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a na kousky nakrájené fazolky. Osolíme, opepříme a restujeme. Nakonec zakápneme trochou vody, přikryjeme pokličkou a ještě cca 5 minut dusíme. Nakonec dochutíme citronovou šťávou.

     

     

     

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Povoláním kuchař
    další
    Croissantové překvápko
    předchozí
    Povoláním kuchař
    další
    Croissantové překvápko

    Přidejte svůj komentář