0 0
Rajská polévka typu minestrone

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Rajská polévka typu minestrone

    Postup přípravy

    Sdílet

    Na 4 porce budeme potřebovat:

    • 5 rajčat
    • 1 rajčatové pyré
    • 1 cibule
    • 2 stroužky česneku
    • 1 mrkev
    • hrst mražených fazolek
    • kousek zelené části pórku
    • 2 růžičky brokolice
    • olivový olej
    • citronová šťáva
    • chilli, oregano (nejlépe čerstvé)
    • 2 kostky zeleninového bio bujonu
    • 1,3 l vody
    • 1 lžíce Gustinu

    Postup:

    Do kastrolu vlijeme trochu oleje, zesklovatíme na něm pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme oloupanou a na kolečka nastrouhanou mrkev a chvilku restujeme. Zalijeme vodou, přidáme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata, rajčatové pyré, fazolky, bujon a koření a vaříme asi 8 minut. Pak přidáme pokrájený pórek a na drobné růžičky rozebranou brokolici a vaříme pět minut. Gustin rozmíchaný ve lžíci vody vlijeme do polévky a dochutíme citronovou šťávou. Přibližně po minutě je polévka hotová.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Jablečník s vůní perníku
    další
    Vepřová roláda s bramborovo-parmezánovým pyré
    předchozí
    Jablečník s vůní perníku
    další
    Vepřová roláda s bramborovo-parmezánovým pyré

    Přidejte svůj komentář