Ingredience
Polévka
- 200 g ředkvičky
 - 150 g brambory
 - 2 ks zeleninový bio bujón
 - 2 stroužky česnek
 - 1 dl kokosové mléko
 - 1 ks cibule
 - 1/2 lžičky kurkuma
 - 1/2 lžičky římský kmín
 - chilli koření
 - olej
 A ještě
- 30 g dýňová semínka
 - 4 ks ředkvičky
 - 2 stroužky česnek
 - kousek chilli paprička
 - olivový olej
 - řeřicha
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli a česnek. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme je k cibuli. Přidáme také na čtvrtiny nakrájené ředkvičky. Chvilku restujeme a pak zalijeme 1 litrem vroucí vody. Přidáme bujóny, římský kmín, kurkumu a chilli koření. Asi čtvrt hodiny povaříme a potom polévku rozmixujeme. Zjemníme kokosovým mlékem.  | 
2 Hotovo  | Mezitím si na olivovém oleji krátce orestujeme na plátky nakrájený česnek s plátky ředkviček a kousíčky chilli papričky. Nakonec přisypeme ještě dýňová semínka. Jakmile začnou lupat, stáhneme z ohně.  | 
3 Hotovo  | Polévku rozdělíme na porce, posypeme restovanými ředkvičkami a čerstvou řeřichou.  | 
















