0 0
Schwarzwaldská křenová rolka s ořechy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Schwarzwaldská křenová rolka s ořechy

    Postup přípravy

    Sdílet

    Přání by se měla plnit, a tak i já vyslyšela přání mého muže, že by si dal šunkovou rolku. Přiznám se, že šunková rolka dob minulých pro mě byla noční můra. Spíchla jsem jí proto zcela moderní outfit 🙂

    Co budeme potřebovat na 8 rolek:

    • 8 plátků schwarzwaldské šunky
    • 100 g čerstvého krémového sýru
    • 4 lžíce šlehačky
    • 3 lžíce strouhaného křenu
    • 3 lžíce strouhaných vlašských ořechů
    • 1 lžíce sekané petrželky
    • sůl dle chuti – pozor, swarzwalsdská šunka je slaná

    Postup:

    Krémový sýr rozředíme šlehačkou, přidáme křen a ořechy, osolíme, přisypeme petrželku a umícháme v hladkou emulzi. Plátky šunky si opatrně rozložíme na kuchyňskou desku a na jejich první třetinu navrstvíme trošku sýrové směsi  a zarolujeme. Můžete použít cukrářský sáček a na chuť rolek budeme vzpomínat ještě, když ho budeme prát 😀 .

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Masové krokety s rozmarýnou v rajské omáčce
    další
    Zeleninové sabdží s rýží basmati a gomasiem
    předchozí
    Masové krokety s rozmarýnou v rajské omáčce
    další
    Zeleninové sabdží s rýží basmati a gomasiem

    Přidejte svůj komentář